Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Her yapı sisteminde olduğu gibi prefabrik yapılarda da standart bakımların yapılması gerekmektedir. Prefabrik yapılar farklı özelliklere sahip birden fazla malzemenin birleşiminden oluşturulmaktadır.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Prefabrik yapı inşa etme sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik ev fiyatları 2023 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, hemen Karmod uzman ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Satış ofislerimizden bilgi alarak size en yakın yerde ev sahibi olan müşterilerimizden Karmod ev mutluluk deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar sağlıyorsunuz? Kredi kartına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Bu nedenle, Ege modeli sadece işlevsel ve konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu prefabrik ev avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı daraltan çOkay yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri prefabrik ev güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji harcama giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren prefabrik ev veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam prefabrik ev fiyatları ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi prefabrik ev modelleri ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page